søndag den 31. juli 2011

næsten intet blogindlæg - beklager

Ja, sådan et blogindlæg er åbenbart afhængigt af ens evner med et tastatur... Og torsdag aften skar jeg så min finger noget af, besvimede, fik beroligende nåle og blodstoppende nåle i, og røg på skadestuen på KH... har ikke været der længe, og endnu længere tid siden med mig selv. En enkelt elev er det da blevet til gennem årene... Nå men nu er jeg blevet lappet sammen med læge gaffatape, af en sød lys sygeplejerske og en hmm iransk? perfekt talende, velinformerende mandlig læge. Tak for det, og tak for at I bliver ved hærdigt at gøre jeres arbejde.

Og nu får man jo så på sin egen krop at mærke, HVOR irriterende og handicappende en almindelig langefinger er. Camilla helt ærligt - det er jo bare en finger, bare en stump. Hallo, jeg havde ellers så mange tanker og ideer til at blæse jer ned af blog-læsnings-stolen med, men det må blive en anden søndag/onsdag morgen. Undskyld, skal nok lade være med at skære min finger en anden gang. Og det er faktisk slet ikke så rart som man skulle troet ikke at kunne tage opvasken...

2 kommentarer:

  1. Av for den *puste puste*. Hvad var du dog ved at lave siden du kunne skære dig sådan? Jeg kan anbefale dig at investerer i en kasse latexhandsker - de er virkelig praktiske når man har en kvæstet finger. God heling ;-)

    SvarSlet
  2. havde været til træning, har haft sommerferietræningen i karateklubben, så oven på 2½ time, var jeg sulten og meget tøstig, så melonsalat med urter ville ned i min mave, og så holdt jeg melonbåden i hånden... dumt, og kniv gik igennem båd og finger. Men min underbo og veninde stak mig med nåle, så blødningen næsten stoppede... sejt, og så en gang "gaffa"tape af sygeplejersken. Men tænk hvor meget man bruger venstrehånd. Har næsten ikke lavet mad andet end salat og bøf... jeg hungre! Og latex handsker - god idé!

    SvarSlet