onsdag den 9. maj 2012

Verden set fra Venstre

Jeg er rystet over tilgangen til den nye skolestruktur i Aarhus. Venstre har meldt sig helt ud, først med begrundelser i arbejdstid, så manglende tid grundet tur, så manglende tilslutning fra de konservative. Og det sidste nye er at Venstres forhandlingsleder skal åbne en cykelsti fra klokken 13.00 til klokken 13.15. Undskyld mig. Men det er altså de aarhusianske børns fremtid vi taler om.

Aarhus Lærerforening, Aarhus skolelederforening, venner, borgere og forældre ønsker at vi skal i gang med at udpege skoler. Aarhus har brug at vi tager ansvaret nu. På søndag starter forhandlingerne, og Socialdemokraterne er klar på at tage ansvar. Det er ikke nemt, men der er brug for vi melder ud.

Rundt om i Aarhus følger skolerne med i hvad vi gør og hvordan. Hvad tænker vi på? Hvordan træffer vi beslutninger, baseret på en konsulent rapport. Og det gør vi, for det ansvar tager vi på os. Jeg er stolt og glad for det samarbejde som vi har med SF, Enhedslisten og det radikale venstre. Glad for at vi sammen tager et ansvar. Solidariteten har stadig en chance og en mulighed i Aarhus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar