søndag den 22. maj 2011

Skam jer!

Jeg bor i et land hvor Amnesty International snart vil stå ved grænsen med et banner, proklamerende fraværet af en ægte retsstat. VKO-regeringen vil tilbyde 25.000 kroner i "belønning" til kommunerne for at "motivere" borgere til at forlade landet. De foreslår at borgere kan udvises uden rettergang, mens andre borgere kan få medhold i sager, hvis kommunen er mere end en uge om at behandle en ansøgning. Vi har lavet en terrorlovgivning hvor vi kan undersøge borgere og dømme dem, uden at disse får mulighed for at stå foran en dommer og forsvare sig. Vi har en regering som uden tøven beskriver vores samfund som et spørgsmål om dem og os. Vi lever i et land hvor vi bruger penge, TV-tid og spalteplads på 4 østeuropæiske hjemmerøvere samt en naiv, dyr og ineffektiv grænsekontrol. Samtidig fortier vores regering, at fattigdommen er stærkt stigende i vores land, at skellet mellem overskud og underskud hele tiden bliver større. Vi er et land som bruger så meget tid på at definere hvad der er dansk, hvad der er os, at vi er holdt op med med at tale om hvad der er ok. Lever vi op til de værdier VKO-regeringen hævder at forsvare? Vi benævner os selv som værende førende i statistikkerne. Samtidig behøver vi EU til at lave ordentlige love for brug af kemikalier i legetøj, salg af kvinder og øget fokus på vores fælles vandsresourcer. Alt det er ifølge VKO-regeringen, utidig indblanding. Undskyld, men hvem i alverden tror på atVKO-regeringen vil/kan forvalte det ansvar. Imens vi lader stå til og ser "Dagens Mand". Et kvalmende program som jeg snart, vil blive priviligeret nok til at skulle betale for...

For mig er det helt fint med dårligt TV og behovet for at definere sig selv. Men når man ikke længere i aviser og nyhedsprogrammer tager Public Service-ansvaret på sig, og oplyser de danske borgere om så gennemgribende lovændringer. Lovændringer som vi ellers med gysende forargelse tager afstand fra, i Libyen, Syrien, Kina, og hvor vi ellers ved, at verdens bananstater lever i bedste velgående. Men ihvertfald ikke herhjemme.

Vi har en regering som straffer istedet for at påskønne. Som taler områder ned, istedet for at tale dem op. Som ønsker "verdens bedste folkeskole" men som tager pengene til det, fra kommunerne Som tager efterlønnen, men giver skattelettelser for millioner til dem som har i forvejen Med et glimt i øjet, for det er trods alt dem selv, det er der ikke noget galt i, de får trods alt hjulene til at løbe rundt. Nej! Sådan er det ikke. Det er alle os andre som får det til at løbe rundt, for pokker. Alle dem som ikke kan finde et arbejde, de børn som nu er isolerede fordi der ikke er råd til en gave til børnefødselsdagen. Skam jer. Til medierne, både de trykte, de visuelle og de auditive, skam jer! Det nytter ikke at vi skal zappe hen på DR2 Udland og Indland, eller P1 eller hvor endnu kan finde oplysninger med substans. Det er ærligt talt dårlig journalistik! Skam jer.
Danmark, os, vi er ofre er et sørgeligt spil om stemmer: De som stemmer borgerligt har som udgangspunkt mange penge - derfor skattelettelser. Dem der stemmer på DF, jeg ved ikke hvorfor - men derfor grænsekontrol, forkortet dagpengeperiode, senior-førtidspension og en latterligt tom strafforøgelse for forbrydelsen hjemmerøveri. I den forbindelse, må vi ikke glemme at de syntes vi skal pudse jægersoldater på nogle pirater. Imens Danmark styrtbløder arbejdspladser, alle (undtagen de rigeste), må spænde livremmen ind, kraftigt. Imens den almindelige dansker oplever tilbagegang, krise, recession, eller hvad det nye hotte ord er; hvad byder DF sine vælgere? Såkaldt handlekraft og konsekvens, mens de rige bliver rigere og de fattige bliver fattigere. Det er rigtigt at tomme tønder buldrer mest. Skam jer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar