søndag den 30. december 2012

Stop så op!

Stop så, stop op og se dig omkring - sig farvel til 2012 på en ordentlig og god måde - og sig pænt goddag til 2013.

Inden vi ser os om er året gået. Pist væk - slut - det var det år.

Og helt ærligt, mit var ikke det bedste af slagsen. Må man egentlig godt sige det? At det på mange måder var noget lort? At jeg ikke fik talt nok med mine veninder, og fik tænkt for mange dårlige og negative tanker både om mig selv og om andre?

Rundhøj og Byrådet
Jeg synes også at vores beslutninger i byrådet kunne have bedre. Vi kunne have lyttet mere og bedre - vel at mærke ikke til dem der har råbt og skreget, og talt rigtig rigtig grimt om andre. Jeg er faktisk også lidt flov over at jeg ikke fik holdt fokus på en ordentlig tone, og sagt stop - med det jeg kunne, og havde i mig, da jeg så debatten køre af sporet.
For helt ærligt Rundhøj, I har talt rigtig grimt om og til andre. I har taget børnene som gidsler og ikke mindst - så har I taget indtaget byen med løgn og manipulation - og I har gjort det uden at blinke. Bemærkelsesværdigt ja, beundringsværdigt nej. At jeg selv er blevet karakteriseret som inkompetent og iøvrigt går iklædt "falskhedens dragt", har jeg ikke så meget som et skuldertræk tilovers for. Men de ting Peder Udengaard er blevet udsat for, er langt værre end nogen skolestrukturel uenighed nogensinde vil kunne retfærdiggøre. Det er ikke ok. Jeg skulle ikke have tiet - jeg skulle have sagt fra. Men jeg er opdraget ligesom Bambis ven Stampe, hvis du ikke har noget pænt at sige om andre - så ti stille.
Det skulle jeg ikke have gjort.
Nu er Rundhøjskolen reddet, tillykke med det. Vi må videre, og det er mit håb, at al den positive energi der har manifesteret sig i lokalområdet omkring Rundhøjskolen fortsat vil virke for et bedre Aarhus i 2013.
 
Så slemt er det nu heller ikke
For jeg arbejder på en fantastisk skole som gør sit til at skabe en hverdag der er god og lærerig for børn og unge med ADHD og Autisme. Jeg har venner og familie som kun vil mig det bedste, hvis kærlighed jeg hver dag forsøger at gengælde.

Jeg har nogle vidunderligt skønne træningskammerater der altid fortæller mig sandheden, også når den er god eller giver blå mærker. Og jeg har mine karatebørn - og unge som hver uge giver den gas, og  tænker på andre end dem selv, og forsøger at gøre det bedste de har lært. Jeg er bare så stolt af dem!

Vi har en socialdemokratisk byrådsgruppe der er meget mangfoldig - så forskelligartet at folk ude omkring kan spørge om de overhovedet kan blive enige - det kan vi. Ikke at vi altid vil i samme retning, men tonen er altid ordenlig, og vi forsøger at holde os det egentlige formål for øje: at finde den bedste løsning for aarhusianerne.

Jeg har en have som giver ro i sjælen, med dyr omkring mig som, når alt går vel, bliver i min egen have. Jeg har en partiforening der bærer over med mig når jeg er for meget, og som altid vil hjælpe og støtte mig.

Så om hvor alting er, og jeg tænker tilbage på 2012, så vil jeg gerne sige undskyld - undskyld for de kopper te vi ikke fik drukket og de snakke vi ikke nåede.
Og tak for at I bærer over - og tak for at I er der!
Lad os lære af 2012 og lad os bære det videre ind i 2013.

2 kommentarer:

 1. Nu synes jeg vi alle skal se fremad og stoppe med mudderkastningen, Camilla. Jeg ved at Peder U flere gange har fortalt historien om hvordan folk, som han mener er fra Rundhøjskolen, har sagt grimme ting om ham, men det er og bliver slag i luften. Borgerne i Rundhøj er fra politikernes side ikke blevet behandlet særligt pænt, og det vist først, da de via annoncer og lignende begyndte at blive taget seriøst af politikerne.

  Det fremmer ikke samarbejdsklimaet, at du bliver ved med at kaste ved på bålet. Nu tror jeg tiden er inde til forsoning.

  SvarSlet
 2. kære Morten

  Godt nytår til dig Morten - ja, lad os for børnenes skyld, alle de andres og ikke mindst vores egen skyld rette os mod forsoning.

  Camilla

  SvarSlet