onsdag den 19. september 2012

Nej til at købe kvinder

Prostitution og salg af kvinder er et af de emner der altid har haft højeste prioritet for mig.
Der er række på række af fakta, om at legalisering af prostitution vil øge antallet af udsatte prostituerede, ligesom kunderne vil blive flere,- og at handelen med mennesker over landegrænser forøges markant.

Jeg har skrevet det før. Dem der køber en kvinde som en seksuel forlystelse, er i langt de fleste tilfælde ikke nogle mærkelige mennesker med hang til noget besynderligt iført regnfrakke og halsbånd.
Det handler om et almindeligt knald i en baggård, på et bagsæde eller på et bordel, Det foretages af en almindelig familiefar, den mand vi alle kender - naboen. Og i langt de fleste tilfælde har kvinden ikke selv valgt det. Hun er et offer.  Hun har været udsat for incest, vold, narkotika, fattigdom. Eller måske blev hun simpelthen bortført fra sin landsby.

Læs her for et godt og præcist indlæg

I dag er der en demonstration mod trafficking - ikke mod prostitution generelt- men handel med mennesker over landegrænser.
Vis din sympati - mød op, skriv et indlæg, vær tilstede i debatten - og ikke mindst lad være med at købe sex!

Når jeg skriver kvinder - så ved jeg, at der findes en lille gruppe mænd, der også er handlede - for mig omhandler alle ligestillingsspørgsmål naturligvis også mænd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar