onsdag den 7. december 2011

Løkkes tilbagetog - og pitelkows bagatelisering

Dette bliver ikke så langt, for jeg er lidt træt. Løkke sendte Lund Poulsen i byen, og nu moonwalker han tilbage. Løkke satsede hele butikken på at vinde sit eget valg. Han fik statsministeret af Fogh, forvaltede det (dårligt mener jeg) og tabte valget. Idag ved vi at Løkke gjorde det fejt og uværdigt. Han brugte sammen med sine ministre embedsmandsværket til at skade sine politiske modstandere - ikke på politik men på person. Manden og ikke bolden. Hvor han før elskede rampelyset er han nu indigneret og vred. Fair nok en træls situation. Løkkes valg er måske forstålige, men ikke acceptable, han ønskede magten så brændende - og tabte.

Hvad endnu værre er, er Jyllandspostens ekspert Rafl Pitelkows. Han er lønnet og ansat til at kommentere politik. Og udtale sig i dagens udgave om at Løkke og Lund Poulsens andel i dette ikke er væsentlig. Vi lader lige billede stå...
Er ikke væsentlig, der er noget som går helt galt inde i mit hovede. Jeg får lyst til at kyle den borgerlige avis ned på gulvet, ud af vinduet og ud på gaden. Ævl. Løkke brugte sin magt til at undergrave og lyve om en modspiller. Han brugte Danmarks højeste erhverv til at sætte landets kommende statsminister i et dårligt lys. Velvidende om at det var løgn og latin. Comeback ón.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar