søndag den 26. maj 2013

Løkke - for fanden


Her 2 år efter spøger Fogh og Løkke regeringerne endnu. Min statsminister er i hård modvind for at rette op på både økonomi og manglen på solidaritet op i vores land. Når jeg er ude og forklare vores politik for almindelige borgere, møder jeg en sjælden hård, og synes jeg, noget uretfærdig vrede mod Helle Thorning.

Har vi glemt?

  • af vi før satte børn i fængsler - børn på under 15 år blev sat i almindelige fængsler med voksne  fanger.
  • at vi brugte det økonomiske opsving til Thailandsrejser, fladskærme og samtale køkkener som vi idag hverken orker eller kan finde ud af bruge.
  • at præsterne i landets kirker og deres provster selv kunne bestemme hvem de viede? Og at man ikke kunne blive gift i en kirke med en af samme køn. Prøv at forestille dig hvis en skolelærer sagde: at denne elev ville de ikke undervise? Ansættelsesforholdet er det samme, men konsekvenserne slet ikke. 
  • at privathospitalerne fik frit løb og Løkke-Fogh regeringerne pumpede penge direkte fra almindelige menneskers sygesikring, til profit i privathospitalerne. I dag er der kun få af disse som stadig eksisterer, de forsvinder i takt med at den voldsomme overbetaling er forsvundet.
  • at landmændene svinede, men det var kommunerne og statens som betalte for at rydde op - altså os som borgere. Vores nye fødevareminister Mette Gjerskov har sammen med Ida Auken sikret både sundere fødevarer, at arbejdet på at kommunerne omlægger til økologi, og at madspildet i Danmark nedsættes kraftigt.
Jeg mener stadig der er mange steder vi skal arbejde. Offentlighedsloven, ligestilling for fædre i deres retsikring og hverdagen med deres børn - og ikke mindst måden det offentlige ser på barnet som havende 2 forældre, økonomisk opsving og en central behandling af mennesker med psykiske sygdomme.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar