onsdag den 10. oktober 2012

Når sproget får nye toner

Jeg holder meget af denne frie blog. Stedet hvor tankerne får lov til at flyve frit og de inderste meninger kommer til udtryk.

Her behøver alt ikke at være lige pænt og poleret i kanterne, og mine politiske tanker behøver ikke nødvendigvis at være helt faste,men stadig kan modtage nye input.

Dette er en blog, som har sin faste læserskare, og som jeg kan se, ikke har mange andre modspil i Aarhus. For denne her blog lægger sig ikke i nogen slipstrøm. Den er ikke en del af den direkte mainstream af JPs hårdkogte blogindlæg, hvor man nærmest ikke er en ordentlig blogger hvis ikke man sviner Joakim B. Olsen til, og den er ikke en del af Politikkens intellektuelle, kulturradikale skribenter - intet personligt Kristian Madsen! Men jeg mener, at min lille blog har et sit eget ståsted.

Jeg har altid haft langt mere lyst til at skriver om det væsentlige - og som ræven i Den lille Prins siger: at det væsentlige er usynligt for øjet - og sådan kan det også være med politiske strøtanker.

Min blog her på blogspot vil forblive - og det er sådant et helt særligt sted i det mørke cyperspace - men der er kommet en "lille ny" i Camillas elektroniske verden, som jeg håber du vil byde velkommen. Den "lille ny" ligger på Stiftens blogside. Den form den får er endnu ikke helt fastlagt og jeg har endnu ikke helt fundet formsproget på den, men min trang til at skrive lokalt og trang til at svæve, er to forskellige ting.

Nu forsøger jeg. Jeg springer ud som officiel blogskriver i et åbent journalistisk medie. Jeg håber du følger med....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar